Cégünkről

Üdvözöljük az Artasz Kft. Könyvelőiroda weboldalán!

Kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozók, civil szervezetek teljes körű pénzügyi és számviteli szolgáltatását vállaljuk, amelyet 1999 óta végzünk.

Társaságunknál az alkalmazottak létszáma 4 fő. Számunkra ügyfeleink teljes körű elégedettsége nagyon fontos! A könyvelőiroda minden munkatársa felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkezik. Az ügyvezető az irányításon túl részt vesz a napi feladatok elvégzésében is, az ellenőrzés és a számonkérés így egyaránt hatékonyabb.

Hosszú távra terveztük a könyvelést és a kapcsolódó egyéb feladatokat, ezért mindig várjuk az újabb ügyfeleket, akiknek bebizonyítjuk szakmai tudásunkat, megbízhatóságunkat. Könyvelőirodánk folyamatosan fejlődik és megfelel az állandó változó piaci elvárásoknak, illetve személyes igényeknek. Alapvető fontosságúnak tartjuk továbbá, hogy a cégnél dolgozók tudásuk maximumát nyújtsák, valamint ezt folyamatosan fejlesszék.

Vállaljuk egyéni vállalkozók, társaságok, civil szervezetek könyvelését, bér- és munkaügyi feladatok ellátását, adótanácsadást, elektronikus bevallások, beleértve a környezetvédelmi termékdíj beadását is, éves zárással kapcsolatos feladatok elvégzését. A szolgáltatásokon túlmenően arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel, illetve cégen belül is egy kellemes, barátságos légkört alakítsunk ki.

Társaságunk évek óta szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, ezzel garantálva, hogy az általunk elvégzett tevékenységből eredő bármely kárt ügyfeleink részére megtérítsük.

Az adóbevallásokat a saját nevünk alatt meghatalmazottként adjuk be, minden elektronikusan intézendő ügyet elvégzünk. A feladatainkhoz tartozó hatóságoknál meghatalmazottként képviseljük ügyfeleinket, továbbá teljes mértékben kiszolgáljuk őket. Mind az ügyfelekkel, mind a hatóságokkal jó kapcsolatot ápolunk, csapatként dolgozunk.